Home Bloggens PR-policy

Bloggens PR-policy

 

Sponsrade inlägg, tävlingar och reklam

Jag skriver inte sponsrade inlägg, ordnar tävlingar eller gör betald reklam på bloggen. Jag tar emot utskick i väldigt liten utsträckning och aldrig med krav på motprestation. Förfrågningar om dolda sponsrade inlägg undanbedes helt då det bryter mot marknadsföringslagen.

 

Ambassadörsskap och sponsring

Jag är öppen för längre typer av samarbeten i form av ambassadörsskap och att ha sponsorer, men det är då viktigt att samarbetet är transparent och bygger på gemensamma värderingar kring hållbarhet.

 

Övriga sociala medier

På Facebook är jag öppen för de flesta typer av samarbeten så länge de är transparenta och överensstämmer med mina värderingar. Dock inte sponsrade inlägg. På Instagram gäller samma deal som här på bloggen.

 

Content marketing

Jag samarbetar gärna genom att skapa material i andras kanaler. Läs mer om vad jag kan bidra med under fliken Frilansskribent.

 

Kontakt:

elin@continutationmagazine.se